Bästa-IPTV

10.000 kanaler 12 Mån / 170 kr

ALI EXPRESS kan du köpa ett 12 månaders abonnemang för 170 kr, och det bästa av allt är att det är otroligt enkelt att köpa. Du kan betala med både PayPal, och dit vanliga kreditkort om du vill. Absolut den enklaste och billigaste tjänsten du kan köpa just nu.

OBS: Läs detta innan du köper av dem.

Eftersom att tjänsten är så enkelt att köpa och du slipper krångla med kryptovalutor och annat, så medför den också en risk. Vi rekommenderar mycket starkt att du köper till en VPN tjänst om du ska köpa detta abonnemang. total kostanad för denna tjänst ihop med en VPN landar på ca 700 kr om året, vilket fortfarande är en bra bit under alla andras priser.

Tyvärr kan vi inte längre länka till denna återförsäljare, då myndigheterna har varit på oss. Du hittar länk till denna återförsäljare på ”IPTVKINGS .se” under fliken bäst i test hos dem.

NordVPN är världen både största, och överlägset bästa VPN tjänst på marknaden. Otroligt säkra tunnlar som kypterar att din data in och ut, och ensamma om att erbjuda ”dubbel VPN” för den mest hemlighetsfulle. För dig som köpt iptv, så är detta ett måste.