Bästa iptv-boxen

Bästa IPTV boxen - Minix NEO U9-H KODI

För dig som endast vill ha den bästa mediaspelaren så är detta helt klart den bästa iptv boxen. Med Minix NEO U9 saknar du inget!

Bra iptv-box

Mest prisvärda IPTV Box - XiaomiTV Mi

Fullmatad iptv-box som vi tycker är otroligt prisvärd. Vi på Iptv.se rekommenderar denna boxen som heter MS8 för alla.

MS8 - Mest köpta av alla iptv boxarna nu!

Detta är den mest köpta av alla iptv-boxarna just nu, och varför kunderna väljer just MS8 vet vi faktiskt inte.

Billigaste iptv-box MK809 III

För dig med liten budet så är kanske MK809 III Android TV-box rätt val! Detta är i vart fall det billigaste alternativet av alla iptv-boxar.

VAD ÄR EN IPTV BOX?

En iptv box är en typ av android/mediaspelare som du som inte har en smart tv kan använda för iptv-tjänster. För att kunna se på iptv så behöver du ha en programvara antingen i mobilen, surfplattan eller på din tv. På nyare tv-apparater som kallas för smart-tv kan du nämligen installera program. då det oftast finns en app store. Dessa tv apparater har också oftast wifi-anslutning till nätet, vilket är den andra kriterier för att du ska kunna kolla på iptv.

Har du då den gamla typen av tv, som inte har det ovanstående kan du lösa detta med iptv boxar. Dessa boxar har inbyggt nätverk både via sladd, men också oftast via trådlöst nätverk. Iptv-boxarna kan i mångt och mycket jämföras med dagens telefoner, förutom det faktum att du inte tar kort och ringer ifrån dem.

Vad kostar iptv boxar?

Priserna på iptv boxar varierar ganska mycket, och det kan vara svårt för dig som är ny att välja vilken iptv-box du ska köpa. Vi tycker att en enkel tumregel är att du vare sig ska köpa dyraste boxen, men du ska inte heller snåla och köpa den billigaste. Den stora skillnaden på det billiga och dyrare iptv-boxarna är hur snabba dem är. I själva boxarna sitter det både ramminne, processor och hårddisk. Naturligtvis får du en snabbare box med bättre delar i sig, om du betalar mer. Men så himla stor är inte skillnaden, och iptv boxar för 800 kr – 1000 kr fungerar toppen.

Vilken är bästa iptv boxen?

Vi på IPTV.se tycker XiaomiTV Mi & MS8 boxarna är det bästa iptv-boxarna just nu. Vilken som är bäst är lite hugget som stucket enligt oss, och vi märkte ingen större skillnad vid provkörning av dem.

Användningsområden för iptv boxar

Förutom då att du kan kolla på iptv-kanaler med en iptv box, så kan du ckså använda den för andra lagliga alternative. Bland dessa är Netflix, SVT PLAY och andra liknande play tjänster. Men du kan också använda din tv som en data skärm, då du kan gå ut och surfa via boxen på nätet.